19/11/12

Ευχαριστήριο


Η δημιουργός του «Nectar e Libro» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ιστοσελίδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της (ούτε μήνας δεν πέρασε) υποδέχθηκαν την παρούσα προσπάθεια με θέρμη.

Το παρόν blog αποτελεί μία προσωπική και παράλληλα ερασιτεχνική προσπάθεια - συλλογή, ώστε να αποθηκεύσω και να γνωρίσω καλύτερα, μέσα από βιβλία, ιστοχώρους, μαρτυρίες και διάφορα συγγράμματα, τη γλώσσα μου, τη μυθολογία, την ιστορία.

Στο μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, με χαρά ανακοινώνω ότι την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από δύο χιλιάδες τετρακόσιοι (2.400) φίλοι από Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κύπρο, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία και Ανγκόλα, χωρίς να έχει γίνει καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια διαφήμισης του blog, κάτι το οποίο δε θα επιδιωχθεί, αφού σκοπός είναι η δημιουργία ενός είδους ημερολογίου για χρησιμοποίηση σωστής γλώσσας στο μέλλον.

Ευχαριστώ που αγκαλιάζετε καθημερινά αυτήν την προσπάθεια και εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζει η πατρίδα μας. Είμαι της άποψης ότι αν αφιερωθείς σε κάτι που σου αρέσει πραγματικά, ξεφεύγεις, έστω για λίγο, από τα διάφορα προβλήματα που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά.

Άλλωστε, με δύναμη, υπομονή, επιμονή, όρεξη και μεράκι όλα μπορούν να συμβούν.

Nectar e Libro

2 σχόλια:

  1. Μπράβο φιλενάδα, συγχαρητήρια.

    Πολλά φιλιά από Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ :) Φιλιά κι ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά!

      Διαγραφή